li    

Comunicate de presa si evenimente pe tema li

 • li

  Bucuresti - 17 May 2013

  Comunicat de LIWU GASTRONOMIC SRL

  ... li-WU a decis sa continue investitia din Romania prin deschiderea unui nou restaurant cu specific Vietnamez, in Bucuresti, in zona Centrului Vechi, vis-a-vis de Centrul Comercial Cocor, pe strada Gabroveni nr 61. Preparatele sunt ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: restaurante , liwu

 • Vezi toate evenimentele despre li

  Vezi toate comunicatele de presa despre li

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul li.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la li. Informatiile despre li cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul li, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la li, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.