Liberalitate

Definitie Liberalitate

Acele acte juridice civile cu titlu gratuit prin care dispunatorul isi micsoreaza patrimoniul, transmitand gratificatului (cealalta parte a actului) un bun, o fractiune de patrimoniu sau un patrimoniu intreg, fara a primi in schimb vreun echivalent.Spre exemplu donatiile si legatele.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Liberalitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Liberalitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Liberalitate. Definitiile termenilor despre Liberalitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Liberalitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Liberalitate.