Bucura-te de usurinta de a plati facturile online, intr-un singur loc!

BUCURESTI - 17 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, IT&C, Internet

Stim ca plata facturilor la utilitati iti consuma o parte din timpul tau liber si orice minut in plus conteaza. De ce sa pierzi timpul stand la cozile de la ghisee, cand iti poti plati toate facturile, intr-un singur loc, simplu, rapid si sigur.

Plateste-ti facturile la utilitati, simplu si rapid, direct de acasa! www.platifacturi.com

Serviciul PlatiFacturi.com a fost creat pentru ca tu sa iti poti plati, direct de acasa, facturile la utilitati, fara a mai sta la cozi si fara a te autentifica in mai multe conturi. In plus, poti sta fara grija, deoarecre toate tranzactiile si platile online prin platifacturi.com sunt securizate de Libra Internet Bank.

Accesibil 24/7, pe PlatiFacturi.com poti plati online facturile, oriunde si oricand, direct de pe laptopul, tableta sau telefonul tau mobil. Pentru usurinta maxima, poti descarca aplicatia Wallet LibraPay de pe Google Play sau App Store.

PlatiFacturi.com iti pune la dispozitie 22 de furnizori de utilitati din Romania, reprezentand cele mai importante companii din domeniile: telefonie, cablu TV, internet, energie electrica, gaze naturale sau apa.

Cum procedezi? Accesezi www.platifacturi.com, alegi furnizorul de utilitati si introduci datele facturii. Apoi, confirmi datele introduse si platesti folosind cardul bancar.

Totul este atat de usor, incat in doar cateva minute iti poti plati facturile la utilitati. In plus iti vei putea tine singur evidenta platilor online.

Castiga mai mult timp liber si bucura-te de usurinta de a plati facturile online! Intra acum pe www.platifacturi.com si uita de drumurile la sediile furnizorilor sau la ghiseele bancii. In doar cateva minute, ti-ai platit toate facturile.

Fii la curent cu toate noutatile noastre! Urmareste-ne si pe Facebook/LibraPay.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/libra-bank/bucura-te-de-usurinta-de-a-plati-facturile-online-intr-un-singur-loc