librar    

Comunicate de presa si evenimente pe tema librar

 • librar. Fii micul librar Litera!

  librar

  Bucuresti - 6 April 2015

  Comunicat de Grup Editorial Litera

  În cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, desfășurat în perioada 6-10 aprilie, Litera invită clasele de copii din București să treacă pragul librăriei de pe Bulevardul Magheru nr. 8-10 pentru a-i înv ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: saptamana altfel , libraria litera , librar , micul librar

  Vezi toate comunicatele de presa despre librar

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul librar.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la librar. Informatiile despre librar cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul librar, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la librar, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.