Libraria Maranatha - cea mai complexa gama de carti crestine si Biblii

Arad - 27 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

La inceput a fost un vis, apoi un plan, iar acum a devenit realitate. Este vorba de Librarie Crestina Maranatha. In urma cu un an de zile s-a nascut in noi visul si dorinta a avea o librarie crestina prin care sa putem sustine si proiecte umanitare. Ne doream o librarie care sa ofere o gama larga de carti crestine pentru cei care cauta astfel de produse. Cercetand piata in acest domeniu, am ajuns la concluzia ca nici o librarie crestina nu ofera o gama larga de carti crestine ci toate isi reduc oferta in functie de anumite criterii, cerere si potentialii clienti. Visam la o librarie in care clientul sa poata gasi orice fel de carti crestine.

Librarie Crestina Maranatha

Carti crestine pentru inima ta

Libraria Crestina Maranatha

In urma studiului de piata am ajuns la concluzia ca nici o librarie nu pune la dispozitia clientului toata gama de biblii care se gaseste pe piata in acest moment. La cele mai multe librarii clientul nu poate sa vada si sa aleaga biblii cu acelasi cod, marime si aceiasi categorie, dar de culori diferite. Apoi s-a trecut la realizarea unui plan de investitie. S-au indentificat toate editurile care ofereau carti crestine si s-a analizat oferta si preturile in functie de concurenta de pe piata. Un element important a fost indentificarea producatorilor de biblii si oferta lor, bazata pe categorii de biblii. Cand planul de investie s-a finalizat, concurenta a fost analizata, s-a trecut la fapte. Primul pas concret a fost realizarea unui site prin care sa ne putem prezenta in mod eficient toate produsele noastre: carti crestine si Biblii. Dupa ce site-ul a fost gata si produsele au fost adaugate am inceput sa colaboram cu editurile si sa ne procuram carti crestine pe care noi le revindeam. S-a negociat rabatul atat pentru biblii cat si pentru carti. Cand stocul a fost facut a urmat un alt pas foarte important. S-a facut un plan si o strategie de marketing prin care libraria noastra sa fie cat mai cunoscuta in mediul online. Astazi, libraria crestina Maranatha are cea mai complexa gama de carti crestine si Biblii. Un vis, un plan, o realitate. Nu am uitat nici scopul initial al acestei librarii: ajutorul umanitar. Astfel, oricine cumpara Biblii sau carti de la libraria Maranatha, ajuta in mod indirect cazuri umanitare.

Va multumim

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Despre Libraria Maranatha

Librarie Crestina Maranatha va pune la dispozitie o gama completa de carti crestine.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/libraria-maranatha/libraria-maranatha-cea-mai-complexa-gama-de-carti-crestine-si-biblii