Ceai şi tango la Cărtureşti

BUCURESTI - 20 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Dacă aţi ratat prima lecţie de tango, oferită de instructorii şcolii de dans Tango Brujo miercuri seară în ceainăria din Arthur Verona 13, nu e totul pierdut. Sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 18, recreăm pentru voi atmosfera din misteriosul Buenos Aires. Proiecţiile, muzica autentică şi mişcările graţioase de tango vă vor aduce zâmbetul pe buze şi vă vor face să vă simţiti plini de viaţă.

Seara va debuta cu lecţia gratuită în care instructorii vă vor învăţa mişcările esenţiale. Umorul şi deschiderea lor vă vor face repede să uitaţi de timidităţi şi să vă lăsaţi cuceriţi de muzica seducătoare. Tangoul este un dans elegant care cere o ţinută specială, doamnele trebuie să poarte pantofi cu toc înalt şi rochii vaporoase. Domnii trebuie să uite de teneşi sau adidaşi pentru că ei sunt cei care conduc partenerele şi le fac să plutească pe ritmurile sacadate şi pasionale. În timpul lecţiilor de tango la fiecare două melodii partenerii se schimbă între ei şi astfel aveţi posibilitatea să îi cunoşteţi pe toţi cei prezenţi şi să învăţaţi de la fiecare din ei. După ce se încheie lecţia de dans începe milonga. Eticheta cere ca bărbaţii să fie cei care invită femeile la dans căutându-le mai întâi privirea pentru a fi siguri că ele doresc să le fie partenere.

Despre DIRECT CLIENT SERVICES SRL

Tangoul nu înseamnă doar mişcări elegante şi muzică electrizantă. Regulile dansului şi tot ceremonialul din jurul lui ne aduc aminte despre o anumită politeţe şi curtoazie uitată astăzi. Vă aşteptăm sâmbătă în librăria Cărtureşti să descoperiţi istoria, cultura fascinantă şi ritmul tangoului şi să savuraţi un ceai fierbinte.
Ana Niculescu
PR Cărtureşti

info@carturesti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/librariile-carturesti/ceai-si-tango-la-carturesti