LUNA va fi PĂTRATĂ în librăriile Cărtureşti

BUCURESTI - 1 aprilie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bucureşti, 31 martie - Joi, 2 aprilie 2009, începând cu ora 18:00, Luna va deveni din nou Pătrată, fenomen care va putea fi observat numai din librăria Cărtureşti de la Muzeul Ţăranului Român.

După lansarea spectacol de la Teatrul Ion Creangă de sâmbătă, 28 martie, Alina Manole, una dintre cele mai frumoase voci ale folkului românesc, ne va ajuta să înţelegem mai bine fenomenul, aducându-ne în Cărtureşti cântecele noului său album intitulat chiar Luna Pătrată.

Pe cei sceptici, care nu ar fi crezut niciodata într-o astfel de transformare astrală, îi anunţăm înca de pe-acum, că evenimentul se va repeta, fiind vizibil şi în librăriile Cărtureşti din Suceava şi Iaşi, pe 3 şi respectiv 4 aprilie.

Avertisment: Efectele Lunii Pătrate ar putea fi unele de neşters pentru cei care nu au uitat cum arată răsăriturile de Lună. Pentru toţi aceştia, există şi o veste bună: albumul autoarei, produs şi distribuit de MHO, este disponibil pe piaţă din 28 martie.

De ce să asculţi Luna Pătrată? Pentru că piesele Alinei Manole vorbesc despre îndrăgostiţi care împart luna, despre amante-înger şi iubiri neconvenţionale, într-o manieră muzicală deosebită şi un stil la limita dintre folk şi jazz. Pentru că naturaleţea Alinei Manole atrage, capturează, farmecă. Fiecare vers îi aparţine. Fiecare zâmbet pentru public vine din inimă.

Alina Manole a debutat în urma cu 10 ani când a câştigat trofeul la Festivalul Naţional de Muzică Folk “Om Bun”. Astăzi cântă pentru că a fost încurajată şi susţinută de artişti consacraţi ai genului. Este cunoscută publicului de folk şi jazz atât din perspectiva concertistică cât şi ca urmare a posturii de realizator al unei emisiuni de muzică folk.

Despre DIRECT CLIENT SERVICES SRL

Au contribuit la vizibilitatea fenomenului: Iulius Mall, Jurnalul Naţional, Hotnews.ro, port.ro, Ziarul de Iaşi, Radio Lynx.
Alina Jijau
PR&Events Manager Carturesti