Targul Carturestilor, micul targ de cadouri destepte

BUCURESTI - 4 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Intre 4 si 31 decembrie, la Carturesti Verona continua traditia micului targ de cadouri destepte.
Aflat la a IV a editie, Targul Carturestilor constituie o alternativa la targurile obisnuite din perioada sarbatorilor, oferind o selectie de cadouri inspirate, alese anume pentru iubitorii de carti, muzici si filme. Desi nu mai este un targ de mici dimensiuni, am pastrat conceptul micului targ de cadouri destepte si veti regasi in acest an atmosfera calda si multe dintre minunatiile cu care v-am obisnuit, dar v-am pregatit si noutati.

Multi dintre clientii nostri sunt familiarizati cu noul spatiu (extinderea din Arthur Verona nr.15), dar, cu prilejul Targului Carturestilor, vom inaugura si mansarda acestei case superbe, cu o suprafata aproximativa de 220 mp. Aici vom gazdui comerciantii de produse bio recomandati de Asociatia Reper 21, o expozitie cu vanzare de bijuterie contemporana organizata de curatorul Dan Piersinaru si evenimente pentru cei mici. Veti putea gasi tot in acest spatiu jucarii de lemn, decoratiuni handmade, ceaiuri si accesorii, obiecte de design, turta dulce si alte delicatese.
Va invitam pe 10 decembrie la lansarea pe DVD a filmului Amintiri din Epoca de Aur, regizat de Cristian Mungiu, iar intre 11 si 17 decembrie readucem Serile de poveste in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta. Copiilor care vin sa ne viziteze le oferim in dar povesti si basme fermecate carora le dau viata actori indragiti, oameni de televiziune, personalitati.
In Bucataria Targului Carturestilor va veti putea intalni cu echipa Good Food si invitatii, care va vor delecta gatind bunatati de sezon chiar in fata dumneavoastra. Nu vor lipsi degustarile de vin, ceai si ciocolata, iar in Cafeneaua Verona, aflata la demisolul Carturesti, puteti servi o ceasca de cafea revigoranta alaturi de un croissant proaspat.
Pe 19 decembrie petrecem de Craciun in aer liber, impreuna cu Kihi-Kiha&co, singurul targ de hand-made dedicat copiilor. Construim castele din bezea, topim ciocolata la grill, ne inclazim cu vin fiert si impodobim bradul in asteptarea Mosului.

Despre DIRECT CLIENT SERVICES SRL

Librariile Carturesti din tara vor gazdui evenimente similare, pentru a va informa despre acestea va rugam sa urmariti comunicatele noastre viitoare si siteul www.carturesti.ro
Ana Niculescu
PR Carturesti