lic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema lic

 • lic. EcoWater Systems LIc alege SeniorERP pentru managementul proceselor de distributie din Romania.

  lic

  Bucuresti - 28 August 2008

  Comunicat de Senior Software SRL

  ... lic, producator mondial de sisteme pentru filtrarea si dedurizarea apei, a ales SeniorERP pentru managementul procesului de distributie in Romania. Solutia oferita de Senior Software a fost selectata in urma evaluarii mai multor ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre lic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul lic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la lic. Informatiile despre lic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la lic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.