Licensed Characters

Definitie Licensed Characters

Personaje din fictiune, filme, televiziune etc, care sunt folosite, sub o licenta din partea creatorilor sai, in activitatea de marketing pentru produsele de larg consum, precum cerealele pentru micul-dejun, batoane de ciocolata, inghetata etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Licensed Characters? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Licensed Characters.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Licensed Characters. Definitiile termenilor despre Licensed Characters cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Licensed Characters, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Licensed Characters.