Licenta

Definitie Licenta

1. Autorizarea eliberata de catre o administratie unei persoane pentru a exercita o profesie sau meserie.2. Autorizarea de catre organe in drept a importului sau exportului unor bunuri care fac obiectul unor restrictii.3. Autorizarea pe care o acorda o persoana fizica sau juridica unui tert de a fabrica un produs sau de a se folosi de o marca de fabrica ce le apartin si sunt protejate prin brevet sau ca marca autorizata. Utilizarea de catre un tert a unui brevet sau marca inregistrate presupune plata unor sume denumite redevente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Licenta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Licenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Licenta. Definitiile termenilor despre Licenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Licenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Licenta.