Licentiere

Definitie Licentiere

Acordarea dreptului privind folosirea unei marci de comert, a unei tehnologii de fabricatie, a unui brevet etc, de catre titular (proprietar), in schimbul platii unei redevente. Acordarea licentei de catre licentiar confera o serie de avantaje:-   licentiatul - beneficiaza de experienta in productie, de un produs recunoscut, fara a fi nevoit sa porneasca de la zero etc-  titularul dreptului de proprietate - are posibilitatea sa se extinda pe noi piete, cu un risc mai scazut, dar si cu un control redus asupra licentiatului decat daca ar fi investit in propriile capacitati de productie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Licentiere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Licentiere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Licentiere. Definitiile termenilor despre Licentiere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Licentiere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Licentiere.