Concurs de creativitate software LINFO@SV

Suceava - 8 februarie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Liceul de Informatică “Spiru Haret” a fost gazda celei de-a IV-a ediţii a Concursului de creativitate software LINFO@SV, concurs care a implicat elevi de liceu, de gimnaziu şi din învăţământul primar.

Concurs de creativitate software LINFO@SV

În acest an au participat aproximativ 100 de elevi din 10 judeţe ale ţării ce au prezentat 37 de lucrări la secţiunea pagini Web, 20 de lucrări la secţiunea soft utilitar, 15 lucrări la secţiunea soft educaţional, 11 lucrări la secţiunea “Lumea algoritmilor” şi 8 lucrări la secţiunea “Lumea poveştilor”.

Despre Liceul de Informatica Spiru Haret Suceava

Evenimentul a fost susţinut de Microsoft România, Fundaţia Cooperation Humanitaire Luxembourg ONG, Softwin, S.C. Accept Software S.R.L Suceava, Mc Donald’s, S.C. Tipolidana S.R.L. şi Sedcomlibris S.A. Suceava. Le mulţumim pentru sprijinul acordat şi sperăm într-o colaborare viitoare.

prof. Mihaela Morar
prof. Corina Mocanu
mihaela_morar@yahoo.com, corimoc@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/liceul-de-informatica-spiru-haret-suceava/concurs-de-creativitate-software-linfosv