Lichidare a stocului de marfa

Definitie Lichidare a stocului de marfa

Vanzare care are ca scop desfacerea rapida a stocului de marfa, in urma unei decizii (voluntare sau fortuite) de incetare a activitatii comerciale a firmei ori de modificare radicala a structurii sau a conditiilor de exploatare. Drept urmare, aceasta nu poate fi considerata o oferta sau vanzare promotionala. V. vanzare de lichidare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lichidare a stocului de marfa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lichidare a stocului de marfa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lichidare a stocului de marfa. Definitiile termenilor despre Lichidare a stocului de marfa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lichidare a stocului de marfa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lichidare a stocului de marfa.