licitat    

Comunicate de presa si evenimente pe tema licitat

 • licitat

  Bucuresti - 22 May 2008

  Comunicat de Europa FM

  Grea decizie in aceasta dimineata. Pai pe ce sa schimbi o masina? Ce sa fie mai sus decat o masina, cu ce sa maresti miza? Bogdan Miu si Monica Anghel au oscilat azi la Europa FM intre un scooter, o masina de scris veche de 120 de ani si, din nou, un ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre licitat

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul licitat.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la licitat. Informatiile despre licitat cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul licitat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la licitat, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.