BUCURESTI - 14 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sanatate

Un aparat de umidificare și purificare a aerului este, mai ales în timpul sezonului rece o necesitate, dar înainte de a face pasul achiziționării unui astfel de produs, un simplu utilizator ia în calcul anumiți factori: costul inițial al produsului, costurile de întreținere, eficiența acestuia și, nu în ultimul rând, modul de utilizare al aparatului. Umidificatoarele și purificatoarele de aer Venta Airwasher îndeplinesc toate calitățile unei bune alegeri: sunt o investiție profitabilă atât în ceea ce privește costurile cât și performanța, sunt ușor de întreținut și utilizat.

Umidificatoarele Venta: economice, performante si simplu de utilizat!

Cât de simplu este de utilizat un aparat de umidificare și purificare a aerului Venta? Cu câteva instrucțiuni de bază și o monitorizare din partea părinților, aparatul poate fi pus în funcțiune chiar și de un copil.

Principalul avantaj al acestui produs este faptul că firma germană Venta vine pentru prima dată cu un aparat de umidificare și purificare a aerului pentru uz casnic și pentru birouri care funcționează pe baza principiului „spălării aerului” sau evaporării la rece, care nu implică utilizarea, curățarea sau schimbarea de filtre sau cartușe pentru prevenirea de praf alb. Tehnologia revoluționară Venta este considerată cea mai bună metodă de umidificare a aerului, fiind o combinație perfectă de eficiență (întrucât aerul este umidificat uniform până la valoarea optimă necesară în timpul procesului de trecere a acestuia prin aparat) și simplitate în utilizare.

Sistemul proiectat de Venta Airwasher este unul foarte inteligent, umidificând și purificând simultan aerul până la nivelul optim. Utilizând aceste umidificatoare eliminați riscul supra-umidificării aerului sau eliminării de impurități în încăpere, fără a fi nevoie de setări suplimentare dificile. Aparatul este pus în funcțiune de un ansamblu de discuri care atrag și rețin particulele de murdărie, aerul uscat și poluat în apa (unicul filtru utilizat) combinată cu Aditivul igienic Venta. Dispozitivele sunt prevăzute cu un sistem de autoreglare naturală a evaporării, care împiedică depășirea nivelul optim de umidificare de 45-55%. În plus, testele realizate au demonstrat că nici după 8 săptămâni de funcționare continuă, aparatul nu elimină vreun fel de impurități.

Noua serie 5 de aparate de umidificare și purificare a aerului Venta este mai automatizată și mai user-friendly. Umidificatoarele sunt prevăzute cu un indicator care semnalizează scăderea nivelului de apă sub limita normală, precum și cu sistem de oprire automată când este nevoie de înlocuirea apei din rezervor.

Modul de proiectare și funcționare a umidificatoarelor Venta implică și o întreținere minimă a aparatelor. Nu este nevoie e schimbare sau de curățare a filtrelor. Aparatele Venta sunt ingenios de simple și robuste în design, ceea ce le face usor de folosit, dar le asigură, în același timp, și o durată de viață foarte lungă. Carcasa de umplere cu apă asigură o curăţarea uşoară, care trebuie realizată la circa două săptămâni.O simplă ștergere cu un burete a carcasei și o clătire a sistemului de discuri sunt suficiente. În cazul în care doriți o curățare mai profundă, Venta pune la dispoziție și o soluție de curățat. După aceste operațiuni simple, cuva inferioară se umple cu apă, se adaugă Aditivul igienic și aparatul este gata de funcționare.

Acum este disponibilă și în România soluția simplă, ecologică și performantă de umidificare și purificare a aerului Venta Airwasher, o investiție de durată, cu nenumărate beneficii asupra sănătății și stării de bine zilnice. Este, cu siguranță, alegerea cea mai facilă și mai eficientă la acest moment!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/life-art-distributie/cat-de-simplu-este-de-utilizat-un-aparat-de-umidificare-i-purificare-a-aerului-venta