Vino in Echipa nr. 1 a stilului de viata sanatos, activ si prosper!

BUCURESTI - 24 iulie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate, Sport

In 2013, Life Care a reusit sa formeze alaturi de partenerii strategici ECHIPA NR. 1 a stilului de viata, activ si prosper.
Life Care este Compania romaneasca NR.1 in Industria de Vanzari Directe, orientata pe produse BIO, ce promoveaza stilul de viata activ, sanatos si prosper. De 8 ani Life Care sustine stilul de viata sanatos si se implica in proiecte care promoveaza alimentatia echilibrata, miscarea si ingrijirea prin produsele BIO si cu ingrediente BIO. Portofoliul Life Care acopera peste 500 produse BIO sau cu ingrediente BIO grupate in produse terapeutice, suplimente alimentare, produse cosmetice si produse pentru curatenie. Calitatea lor este autentificata de organisme certificatoare independente recunoscute international, precum ECOCERT sau BDIH si de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

In 2013 - 2014 Life Care sustine si participa activ la cele mai complexe proiecte sportive pentru amatori, organizate de MPG, compania nr.1 de marketing sportiv, care ofera servicii specializate de consultanta sportiva si activare a sponsorizarilor, generand oportunitati de promovare locale si nationale prin sport. In cei 15 ani de activitate, MPG a acumulat o experienta unica, prin dezvoltarea si implementarea a peste 600 de evenimente sportive, ce se adreseaza in mare masura amatorilor, dar si sportivilor profesionisti.

Odata cu lansarea noului catalog Life Care, s-a alaturat Echipei BIO Ambasadorul Life Care: Horia Tecau, jucator profesionist de tenis de camp, care, la varsta de doar 28 de ani, se afla intr-o forma competitionala de exceptie, ocupand pozitia a 11-a in clasamentul mondial ATP al jucatorilor de dublu, cu un portofoliu de 12 turnee castigate, 1 titlu la Australian Open, 1 Master, 3 finale consecutive la Wimbledon.

In 24 iulie, ora 11:00, la Hotel JW Marriott Bucuresti se desfasoara conferinta de presa la care este prezenta Echipa Nr.1 a stilului de viata sanatos, activ si prosper, reprezentata prin:

- Cristian Onetiu, Fondator Life Care

- Romulus Sirbu, CEO Life Care

- Horia Tecau, BIO Ambasador Life Care

- Catalin Mocuta, Presedinte MPG

Conferinta marcheaza si lansarea noului Catalog Life Care, cu BIO Ambasadorul Horia Tecau si noul produs vedeta, Life Impulse SuperEnergy, probabil cel mai puternic antioxidant de pe piata, datorita celor 7 sucuri BIO, cu 0% COLESTEROL (Mangosteen, Goji, Noni, Acai, Nopal, Maqui, Aloe Vera).

Despre Life Care Corp

Life Care este una din companiile europene lider in Industria de Vanzari Directe, orientata pe produse BIO, ce promoveaza stilul de viata activ, sanatos si prosper.
In momentul actual portofoliul Life Care include peste 500 de produse BIO si cu ingrediente BIO si detine 7 branduri proprii: Krauter, Life Impulse, Ganoderma, Meal Balance, Biotissina, Primo si BioHAUS.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/life-care-corp-/vino-in-echipa-nr-1-a-stilului-de-viata-sanatos-activ-si-prosper