50% crestere pentru Life Care in primul semestru 2009!

Timisoara - 9 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Life Care, numele BIO in Romania a inregistrat o crestere de 50% a cifrei de afaceri pe primul semestru al anului 2009 fata de cifra de afaceri a aceleasi perioade a anului 2008.

50% crestere pentru Life Care in primul semestru 2009!

Life Care este compania numarul 1 in industria BIO romaneasca. Life Care este proprietara brand-urilor Bio HAUS- detergenti BIO, Life Impulse- suplimente alimentare BIO, Krauter- produse terapeutice BIO, BIO Fusion- alimente BIO. Life Care este importatorul exclusiv al celui mai puternic brand mondial de cosmetice, Logona, pentru Romania, Serbia si Moldova.

Life Care a inregistrat in anul 2008 o cirfra de afaceri de 10 milioane de Euro.

Pentru 2009, s-a estimat inca de la inceputul anului, o crestere de 50% fata de anul 2008, astfel ca, la jumatatea anului 2009, Life Care inregistreaza o cifra de afaceri de aproximativ 5 milioane de Euro, cu o crestere de 52% fata de primul semestru al anului 2008. Vanzarile cele mai mari continua sa se inregistreaza pentru divizia de cosmetice, dar si divizia de suplimente alimentare este in crestere.

Life Care comercializeaza produsele sale printr-o platforma de Network Marketing, avand aproximativ 40.000 parteneri in toata tara. 85% din produsele sale se comercializeaza online pe website-ul companiei www.life-care.ro.

Despre LIFE CARE CORP

Life Care detine 3 sedii:Life Care European Headquarter 1 Timisoara, Life Care Meeting&Showroom Timisoara, Life Care European Headquarter 2 Frankfurt, Germania.

Florina Onetiu
Communication Manager
Life Care Corp
www.life-care.ro