Life Stage Buying Power Segmentation

Definitie Life Stage Buying Power Segmentation

Divizarea unei piete heterogene in grupuri relativ omogene, in functie de particularitatea de a-si permite un produs in stadiul particular al fiecaruia din ciclul de viata familiala. Vezi Family Life Cycle.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Life Stage Buying Power Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Life Stage Buying Power Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Life Stage Buying Power Segmentation. Definitiile termenilor despre Life Stage Buying Power Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Life Stage Buying Power Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Life Stage Buying Power Segmentation.