Lifestyle Segmentation

Definitie Lifestyle Segmentation

Divizarea unei piete heterogene in grupuri relativ omogene in functie de stilul de viata pe care consumatorii il adopta in functie de interesele, atitudinile si opiniile sale. Vezi Psychographic Segmentation (segmentarea psihografica).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lifestyle Segmentation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lifestyle Segmentation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lifestyle Segmentation. Definitiile termenilor despre Lifestyle Segmentation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lifestyle Segmentation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lifestyle Segmentation.