LIFO - Last in first out - Ultimul intrat - primul iesit

Definitie LIFO - Last in first out - Ultimul intrat - primul iesit

Abreviat - LIFO In contabilitate, potrivit metodei "ultimul intrat - primul iesit", bunurile iesite din gestiune se evalueaza la costul de achizitie (sau de productie) al ultimei intrari (lot). Pe masura epuizarii lotului, bunurile iesite din gestiune se evalueaza la costul de achizitie (sau de productie) al lotului anterior, in ordine cronologica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru LIFO - Last in first out - Ultimul intrat - primul iesit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul LIFO - Last in first out - Ultimul intrat - primul iesit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la LIFO - Last in first out - Ultimul intrat - primul iesit. Definitiile termenilor despre LIFO - Last in first out - Ultimul intrat - primul iesit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la LIFO - Last in first out - Ultimul intrat - primul iesit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la LIFO - Last in first out - Ultimul intrat - primul iesit.