Likert Scale

Definitie Likert Scale

Disopzitiv de clasare folosit adesea in chestionarele de cerecetare in marketing, care presupune ca persoanele intervievate sa indice nivelul de acord cu o afirmatie, alegand raspunsul potrivit dintr-o scara de valori, ca de exemplu: acord puternic, acord, indecis, dezacord, dezacord puternic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Likert Scale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Likert Scale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Likert Scale. Definitiile termenilor despre Likert Scale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Likert Scale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Likert Scale.