Limbaj al culorilor

Definitie Limbaj al culorilor

Mesaj transmis de o culoare, ce poarta diferite semnificatii (mesajul nu este universal, ci difera de la o cultura la alta, putand fi pozitiv sau negativ). Perceptia vizuala a culorilor este imediata, iar puterea de evocare a marcii fundamentala (constituie un activ important al firmei). V. culoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Limbaj al culorilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Limbaj al culorilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Limbaj al culorilor. Definitiile termenilor despre Limbaj al culorilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Limbaj al culorilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Limbaj al culorilor.