S-a lansat cel mai complet portal de cursuri din Romania – www.catalog-cursuri.ro

BUCURESTI - 10 august 2010

Comunicat tip General in Afaceri

In urma unei analize amanuntite a pietei de cursuri si training din Romania, s-a nascut proiectul Catalog-Cursuri.ro. Ca raspuns la nevoia crescuta a utilizatorilor de informare asupra ofertelor de cursuri si training-uri, am creat o platforma online unde furnizorii de programe educationale isi pot promova eficient serviciile oferite.

Desi la prima vedere penetrarea companiilor de training in mediul online pare semnificativa , in realitatea mijloacele prin care acestea se prezinta si se promoveaza sunt limitate si cu un impact scazut asupra potentialilor clienti.

Portalul www.catalog-cursuri.ro este dezvoltat special pentru a facilita accesul furnizorilor de cursuri la o metoda eficienta si moderna de promovare. Pe baza unui abonament, fiecare companie va beneficia de promovarea directa a cursurilor, precum si de cresterea vizibilitatii in randul potentialilor clienti.
Cel mai complet portal de cursuri din Romania, catalog-cursuri.ro, pune la dispozitia utilizatorilor sai cea mai variata baza de date de cursuri, seminarii si workshop-uri, atat in tara cat si in strainatate. Adaptat unui segment divers de utilizatori, pe catalog-cursuri gasiti toate informatiile necesare pentru alegerea celui mai potrivit curs, oferte speciale si recomandari si un serviciu de cerere-oferta prin care puteti trimite cererea dumneavostra personalizata catre toti furnizorii de cursuri membri ai catalog-cursuri.ro

Forumul www.catalog-cursuri.ro este spatiul de discutii libere despre cursuri, despre furnizori si resurse de dezvoltare

Buletinul www.catalog-cursuri.ro apare saptamanal si se distribuie gratuit prin email. Pentru a va abona va invitam sa mergeti in pagina Newsletter si sa urmati pasii descrisi acolo.

Despre LIME INTERACTIVE

Catalog-Cursuri.ro este cel mai complet portal de cursuri din Romania

Str Doamnei nr 14-16, sector 3
Bucuresti,