Limited Problem Solving

Definitie Limited Problem Solving

Situatie de achizitie in care cumparatorul are ceva experienta in ceea ce priveste produsul, dar nu este familiar cu furnizorii, opiniile despre produs, preturile etc. Se mai numeste si Limited Decision Making. Vezi Extensive Problem Solving Routine Problem Solving.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Limited Problem Solving? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Limited Problem Solving.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Limited Problem Solving. Definitiile termenilor despre Limited Problem Solving cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Limited Problem Solving, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Limited Problem Solving.