www.NicoMetalTub.ro cel mai nou magazin online de țevi, fitinguri si accesorii

BUCURESTI - 10 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

SC NICO METAL TUB SRL una din cele mai vechi firme din domeniul metalurgiei a lansat de curand noul magazin online NicoMetalTub.ro .

NicoMetalTub

NicoMetalTub

Este un site modern, usor de folosit care contine 30 de categorii principale de produse printre care se numără:

Tevi 
Robineți
Fitinguri pentru sudura
Fitinguri zincate 
Accesorii de fixare pentru tevi

         Compania Nico Metal Tub SRL a fost înființată în anul 2005 devenind un jucător important pe piața de produse metalurgice din România si suntem intr-o continua expansiune, dorind permanent să ne diversificăm portofoliul de clienți.

         Prin activitatea societății noastre si prin garanția tradiției profesionale, constant însoțită de ultimele cerințe privind calitatea conform ISO 9001:2008, vom oferi servicii competitive, moderne și calitative.

         Când vine vorba despre sisteme de instalații pasiunea noastră împreună cu dorința de a livra calitate devine partenerul tău de încredere în asistență tehnic ă, debitare și transport eficient piese de cele mai înalte standarde.

         Misiunea noastră este să devenim cei mai buni în ochii clientilor, a stakeholderilor și a angajaților noștri prin îmbunătățirea constantă a calității pentru produsele și serviciile oferite.

         Dorim să impunem prin activitatea noastră noi standarde de calitate și eficiență având ca obiectiv găsirea celei mai bune metode de a satisface cerințele și asteptările clienților.

         Site-ul NicoMetalTub.ro este ușor structurat și special construit pentru a acomoda personalitatea și timpul clienților noștri cât mai personal. Simplu și rapid de parcurs magazinul nostru online îți va satisface nevoile într-o maniera inovativă, explcându-ți cât mai clar pașii unei comenzi.

         Punem la dispoziția clienților noștri serviciul de livrare marfă. Prețul acestui serviciu se stabileste în funcție de valoarea totală a mărfurilor achiziționate, distanța parcursă și tipul produselor livrate.

         Putem debita produsele comandate în funcție de cerințele dumneavoastră. Folosind serviciul de debitare aveți garanția că pierderile de material sunt minime și costurile dumneavoastră. sunt optimizate.

         Consilierii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi în timp util informații de specialitate despre produse și sfaturi pentru proiectele dumneavoastră.

         Pentru produse cu dimensiuni speciale ori calități speciale puteți solicita o ofertă personalizată la adresa de e-mail office@nicometaltub.ro ori la nr. de telefon 0727341811. De asemenea, puteți completa formularul de contact în site-ul nostru și va punem la dispozitie serviciul retur marfa.

Vă așteptăm pe https://www.nicometaltub.ro/