UTILE, ATRACTIVE, ACUM SI ECONOMICE

Timisoara - 16 aprilie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Partenerii librari ne asigura ca ghidurile de conversatie Linghea sunt printre cele mai cautate de pe piata. De aceea, am decis sa venim in ajutorul dumneavoastra cu versiuni simplificate, acum pe masura oricarui buzunar. Am micsorat doar pretul si numarul de pagini, pentru ca noile variante de ghiduri de conversatie in limbile engleza, franceza, germana, italiana si spaniola sunt la fel de atractive, de prietenoase si de utile ca intotdeauna.

UTILE, ATRACTIVE, ACUM SI ECONOMICE

Avand 192 de pagini cu 1 200 de propozitii si fraze uzuale, la care se adauga 800 de cuvinte tematice si un dictionar de 5 000 de cuvinte-titlu, noile noastre ghiduri economice va ajuta sa comunicati simplu si eficient, chiar daca sunteti incepator. Conceput pentru a intampina orice situatie si nevoie, volumul garanteaza conversatii reusite indiferent de circumstanta. Gandit pentru comunicarea activa, ghidul nostru este structurat astfel incat sa va permita orientarea usoara printre explicatii. Tot pentru a va veni in ajutor am adaugat transcrierea fonetica a frazelor, sfaturi utile, recomandari si avertismente.

Despre Linghea

Editura Linghea, cu sediul principal la Brno (Cehia) si filiale in cinci tari europene, are peste 15 ani de experienta in dezvoltarea tehnologiei instrumentelor lingvistice. Calitatea dictionarelor noastre a facut din Linghea liderul pe acest segment in Cehia si in Slovacia si un competitor important pe piata din Romania. Pe langa dictionare, publicam ghiduri de conversatie foarte populare in toate cele cinci tari (Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria si Romania), astfel ca numarul total de ghiduri Linghea depaseste 150 de titluri. Oferta noastra mai cuprinde compendii de gramatica atractive si bine structurate, precum si alte instrumente lingvistice.
In afara de editiile tiparite, pregatim si versiuni electronice pentru Windows, Windows Mobile, iPhone/iPad sau Android. Mai multe detalii pe: www.linghea.ro. Contactati-ne pentru comenzi si informatii la adresa de e-mail info@linghea.ro sau la sediul Editurii Linghea din Timisoara, str. Memorandului nr. 21 (tel. 0356 71 12 11).