Linie de asamblare

Definitie Linie de asamblare

Linie de productie la care se executa operatii de imbinare a diferitelor materiale si piese pentru asamblarea unui produs final.Procedeul de asamblare, fiind preponderent manual sau manual-mecanic, divizarea acestuia in spatiu si sincronizarea operatiilor sunt relativ usor de infaptuit, ceea ce permite realizarea asamblarii in flux continuu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Linie de asamblare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Linie de asamblare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Linie de asamblare. Definitiile termenilor despre Linie de asamblare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Linie de asamblare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Linie de asamblare.