Linie de productie in flux

Definitie Linie de productie in flux

Linie de productie formata dintr-o grupa de locuri de munca, pe care se prelucreaza sau se asambleaza produse de o singura tipo-dimensiune, sau produse de mai multe tipo-dimensiuni, in conformitate cu caractersticile productiei in flux.Principalele elemente ale unei linii de productie in flux sunt:- cadenta- ritmul- numarul locurilor de munca si al utilajelor- lungimea- viteza- stocurile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Linie de productie in flux? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Linie de productie in flux.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Linie de productie in flux. Definitiile termenilor despre Linie de productie in flux cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Linie de productie in flux, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Linie de productie in flux.