Linie de productie

Definitie Linie de productie

Veriga organizatorica specifica unitatilor economice cu productie in masa si serie mare in care operatiile succesive, sincronizate, se executa una langa alta, simultan la toate locurile de munca, materialele deplasandu-se, de regula, continuu si cu viteza uniforma pe un traseu rational.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Linie de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Linie de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Linie de productie. Definitiile termenilor despre Linie de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Linie de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Linie de productie.