Linie de produse

Definitie Linie de produse

Grad de produse inrudite prin functionalitatea lor similara, prin vanzarea lor catre aceeasi categorie de consumatori, prin aceleasi tipuri de unitati de desfacere si cu aceleasi preturi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Linie de produse? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Linie de produse.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Linie de produse. Definitiile termenilor despre Linie de produse cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Linie de produse, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Linie de produse.