Linie tehnologica

Definitie Linie tehnologica

Ansamblu tehnologic in care masinile si locurile de munca sunt amplasate in conformitate cu succesiunea tehnologica a operatiilor de executie a unor produse sau faze ale procesului de fabricatie, asigurandu-se deplasarea obiectelor muncii intr-un singur sens si cu cheltuieli reduse de transport.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Linie tehnologica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Linie tehnologica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Linie tehnologica. Definitiile termenilor despre Linie tehnologica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Linie tehnologica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Linie tehnologica.