Linie verde

Definitie Linie verde

In cadrul unei operatiuni promotionale, serviciu telefonic gratuit pus la dispozitia publicului de un abonat profesional (o companie/institutie), intr-o zona geografica, o anumita perioada de timp, in scopul obtinerii de informatii complementare asupra unui nou produs/serviciu lansat pe piata, organizarii de actiuni promotionale, teste si studii de piata, aflarea doleantelor clientilor etc. Exemplu: numar identificat prin prefixul 0800 (urmat de sase cifre) in Statele Unite, Franta, Italia, Marea Britanie, Canada etc.In Franta exista circa 13.000 de asemenea numere (5% din companii utilizeaza un numar verde). Sunt utilizate, de asemenea: 0801 (numar azur) - costul convorbirii este suportat de apelant la nivelul unui apel local, indiferent de distanta 0802 si 0803 (numar indigo) - pret variabil, rezultat din combinarea formulelor precedente. In Romania, primele servicii telefonice gratuite au fost oferite de Coca-Cola Infoline, Zepter (prefix 01 808). La TIBCO 2001, Romtelecom a lansat serviciul telefonic gratuit Telverde, identificabil prin prefixul 0800 (urmat de cinci sau sase cifre).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Linie verde? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Linie verde.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Linie verde. Definitiile termenilor despre Linie verde cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Linie verde, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Linie verde.