Lista de indemnizatii pentru concediul de odihna

Definitie Lista de indemnizatii pentru concediul de odihna

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-5-1/f) Format X4, tiparit pe o singura fata, in blocuri a 100 de file. Serveste ca: - document pentru stabilirea drepturilor privind indemnizatiile cuvenite salariatilor pe timpul efectuarii concediului de odihna - document justificativ de inregistrare in contabilitate. Se intocmeste in doua exemplare, pe masura plecarii personalului in concediu de odihna, de compartimentul care are aceasta atributie, pe baza datelor din fisa de evidenta a salariilor, si se semneaza pentru confirmarea realitatii datelor si exactitatii calculelor de persoana care a calculat indemnizatiile si a intocmit lista. Circula: - la persoanele autorizate sa exercite controlul financiar preventiv si sa aprobe plata (exemplarul 1) - la casieria unitatii impreuna cu Drepturi banesti - Chenzina a II-a (extras), cod 14-5-1/i, pentru efectuarea platii (exemplarul 1) - la compartimentul financiar-contabil, ca anexa la exemplarul 2 al registrului de casa, pentru inregistrare in contabilitate (exemplarul 1) - la compartimentul care a intocmit lista de avans pentru a servi la intocmirea statelor de salarii la sfarsitul lunii (exemplarul 2). Se arhiveaza: - la compartimentul financiar-contabil (exemplarul 1) - la compartimentul care a intocmit lista (exemplarul 2). Vezi si Normele Metodologice 0/10 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Lista de indemnizatii pentru concediul de odihna? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Lista de indemnizatii pentru concediul de odihna.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Lista de indemnizatii pentru concediul de odihna. Definitiile termenilor despre Lista de indemnizatii pentru concediul de odihna cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Lista de indemnizatii pentru concediul de odihna, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Lista de indemnizatii pentru concediul de odihna.