Poze Liviu

 • Si Liviu Negoita a inteles ca 1% DE LA EL = 100 % PENTRU EI

  Poza: Si Liviu Negoita a inteles ca 1% DE LA EL = 100 % PENTRU EI

 • Justiţia românească şi-a spus cuvântul: domnul Liviu Mânecan a fost înregistrat Preşedinte al Asociaţiei Marea Lojă Naţională Unită din România, sub titulatura de Mare Maestru.

  Poza: Justiţia românească şi-a spus cuvântul: domnul Liviu Mânecan a fost înregistrat Preşedinte al Asociaţiei Marea Lojă Naţională Unită din România, sub titulatura de Mare Maestru.

 • CONVENTUL EXTRAORDINAR AL MAREII LOJI NATIONALE UNITE DIN ROMANIA A TRANSAT. MARELE MAESTRU ALES IN UNANIMITATE DE VOTURI ESTE DL.LIVIU MANECAN

  Poza: CONVENTUL EXTRAORDINAR AL MAREII LOJI NATIONALE UNITE DIN ROMANIA A TRANSAT. MARELE MAESTRU ALES IN UNANIMITATE DE VOTURI ESTE DL.LIVIU MANECAN

 • Lansarea antologiei Ce poti face cu doua cuvinte, coordonator Liviu Papadima

  Poza: Lansarea antologiei Ce poti face cu doua cuvinte, coordonator Liviu Papadima

 • Liviu Mandler - in memoriam

  Poza: Liviu Mandler - in memoriam

 • Concertul de Craciun: Tezaur Folcloric, lansare DVD Liviu Vasilica

  Poza: Concertul de Craciun: Tezaur Folcloric, lansare DVD Liviu Vasilica

 • Mike Dooley din filmul The Secret pentru prima data in Romania

  Poza: Mike Dooley din filmul The Secret pentru prima data in Romania

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul liviu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la liviu. Pozele pe tema liviu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul liviu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la liviu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la liviu.