Livret al utilajului

Definitie Livret al utilajului

Document utilizat pentru urmarirea folosirii, intretinerii si reparatiilor utilajelor. Livretul utilajului se foloseste pentru fiecare utilaj si se completeaza, de regula, in cadrul compartimentelor mecano-energetic. Acesta cuprinde: - informatii privind identitatea utilajului, caracteristicile electromotoarelor si motoarelor principale- evidenta pieselor si subansamblelor de prima necesitate care se uzeaza mai repede- evidenta reparatiilor executate- evidenta orelor de functionare de la punerea in functiune- structura ciclului de reparatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Livret al utilajului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Livret al utilajului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Livret al utilajului. Definitiile termenilor despre Livret al utilajului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Livret al utilajului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Livret al utilajului.