Curs `New Quality Systems Manager` - Lloyd`s Register Romania

BUCURESTI - 16 decembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Lloyd`s Register Romania organizeaza in ianuarie, in Bucuresti, Cursul `New Quality Systems Manager`

logo companie

Pe langa evaluarea si certificarea sistemelor de management, Lloyd`s Register Romania, acopera si o gama larga de servicii de instruire. Acestea sunt structurate pe diferite nivele de competenta si sunt organizate pe doua sisteme: publice (organizate in mod regulat in diferite zone ale tarii) sau private (in cadrul companiilor).Astfel, in cadrul sesiunilor publice, in luna ianuarie, in Bucuresti, va propunem  o structura de curs in premiera – `New Quality Systems Manager`Acest curs care poarta amprenta inconfundabila a LRQA (Lloyd`s Register Quality Assurance), are titlul original New Quality Systems Manager, o traducere adaptata putand fi `Manager de scoala noua pentru Sistemul de Management al Calitatii`.

V-ar putea interesa acest curs daca ...

- doriti sa va dezvoltati abilitatile necesare pentru a va indeplini functia de Manager Calitate intr-un mod cat mai eficace

- doriti sa implementati si/sau sa imbunatatiti sistemul de management al calitatii din organizatia dumneavoastra

- doriti sa performati cat mai bine in functia de Manager Calitate cunoscand noile abordari si noile tendinte din domeniul calitatii.

Ce veti invata ...

- cum sa va indepliniti rolul de Manager Calitate intr-un mod cat mai eficace posibil

- cerintele ISO 9001 si modul in care se coreleaza intre ele astfel incat sa contribuie la constructia unui sistem de management al calitatii robust

- nevoia de documentare a sistemului de management al calitatii, a proceselor acestuia si a metodelor de lucru tipice

- sa dezvoltati politici si obiective referitoare la calitate care sa sustina dezvoltarea organizatiei dumneavoastra

- sa planificati si sa coordonati activitatile de auditare interna a sistemului de management al calitatii

- cum sa eliminati cauzele problemelor prin actiuni corective eficace

- sa dezvoltati un proces adecvat de analiza a sistemului de management al calitatii de catre management

- sa implementati procese adecvate de imbunatatire continua

- la ce sa va asteptati din partea unui audit de terta parte

Toate acestea avand in vedere noile standarde, dar si noile teorii si concepte aparute in lumea calitatii.

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Grupul Lloyd`s Register sarbatoreste in aceasta perioada implinirea a 250 de ani de activitate. Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 6.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru

Va invitam sa vizitati noul nostru site www.lrqa.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/curs-new-quality-systems-manager-lloyds-register-romania