Grupul LLP – cel mai important partener Infor din Europa

BUCURESTI - 15 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Grupul LLP a primit recent titlul de cel mai important partener din Europa din partea Infor pentru anul 2006. Calitatea echipei de consultanta (consolidata in cei 15 ani de existenta ai grupului), competentele regionale si globale, precum si numeroasele proiecte realizate in Europa Centrala si de Est sunt numai cativa dintre factorii care au contribuit la plasarea grupului LLP pe pozitia de lider in reteaua de parteneri Infor din Europa.

Grupul LLP – cel mai important partener Infor din Europa

Avand o cifra de afaceri de aproximativ 2,1 miliarde USD, Infor este al treilea furnizor global de solutii enterprise. Infor are in portofoliu mai multe solutii ERP (Enterprise Resource Planning), SCM (Supply Chain Management), CRM (Customer Relationship Management), pentru managementul ciclului de viata al produselor, management financiar si de business intelligence. Infor are in prezent peste 8100 de salariati, birouri de reprezentare in 100 de tari si un portofoliu de peste 70000 de clienti.

LLP Bucharest, parte a grupului LLP, a avut o contributie majora la consolidarea pozitiei de cel mai bun partener in Europa. Pe parcursul anului 2006, LLP Bucharest a realizat mai multe implementari ale gamei de produse Infor SunSystems, printre proiectele importante desfasurate in 2006 regasindu-se si cele de la Antena 1 si Mccann Erickson. De asemenea, LLP Bucharest are o baza mare de clienti pentru produsele Infor, printre acestia fiind nume de companii sonore ( ZAPP-Telemobil, UPC Romania, Accor Services, Grand Hotel Marriott, Philip Morris, PRO TV, Realitatea Media, HBO, AIG Romania, Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania, Shell Gas Romania etc.)

“Noile proiecte Infor, derulate de LLP Bucharest in Romania, au contribuit decisiv la plasarea grupului LLP pe pozitia de lider in Europa. Pe parcursul anului 2006, LLP Bucharest si-a consolidat pozitia pe piata de solutii ERP din Romania, printre clientii sai regasindu-se jucatori importanti pe piata autohtona. Competentele echipei de consultanta sunt intregite de o puternica echipa de dezvoltare, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a raspunde la cerinte particulare ale clientilor. LLP Bucharest are in portofoliul sau trei solutii ERP, fiind singura companie care a realizat versiuni localizate si perfect adaptate cerintelor din Romania pentru doua dintre aceste solutii, a treia fiind deja localizata de producator. In plus, fiind parte a grupului LLP, dispunem de un know-how regional, in acest mod putand realiza implementari complexe ale solutiilor Infor in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, precum si la nivel global” – a declarat Robert Komartin, Managing Director – LLP Bucharest.

Din gama de produse Infor, LLP Bucharest a realizat numeroase implementari ale solutiei ERP Infor SunSystems. Aplicatia financiara si de afaceri Infor SunSystems este ideala pentru organizatiile medii si mari a caror prioritate este analiza si controlul precis al afacerii. Modulele de contabilitate SunSystems sunt potrivite pentru o gama larga de industrii si sunt folosite de organizatii care trebuie sa respecte cerintele contabile locale si raportarile corporatiste. De asemenea, LLP Bucharest propune un instrument de business intelligence (Infor Vision), aceasta fiind o solutie ideala pentru managerii, analistii si controlorii care au nevoie de informatii la zi (in timp real) continute de inregistrarile tranzactiilor.

Portofoliul vast de solutii, calitatea echipei de consultanta si competentele in adaptarea unor solutii ERP pentru piata locala sunt numai cativa dintre factorii care au permis LLP Bucharest sa raspunda la cerintele tot mai diverse ale clientilor de solutii integrate de business, plasand in final grupul LLP pe pozitia de cel mai bun partener Infor din Europa.

Despre LLP:
Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. Abordarea LLP combina aptitudinile de consultanta si management al proiectelor cu produse software internationale si dezvoltarea de software pentru a furniza solutii realiste si la un pret rezonabil. Grupul se concentreaza pe nevoile operationale, financiare, analitice, de relatie cu clientii si de raportare ale organizatiilor locale si regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si time@work, cu echipe de consultanta si de dezvoltare in Praga, Bratislava, Budapesta, Bucuresti, Sofia, Belgrad si Zagreb.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa vizitati: www.llpgroup.com

Despre Infor:
Infor furnizeaza solutii enterprise integrate capabile sa raspunda unor procese complexe de afaceri si cele mai bune aplicatii dedicate unor probleme de business specifice. Infor are in portofoliu mai multe solutii ERP (Enterprise Resource Planning), SCM (Supply Chain Management), CRM (Customer Relationship Management), pentru managementul ciclului de viata al produselor, management financiar si de business intelligence. Infor are in prezent peste 8100 de angajati si birouri in 100 de tari. De asemenea, Infor are un portofoliu global de peste 70000 de clienti.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa vizitati: www.infor.com

Despre LLP Romania

LLP Bucharest
Str. Carol Knappe Nr. 57, Sect. 1, Bucuresti, Romania