LLP Bucharest – schimbări la nivel de top management

BUCURESTI - 10 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

LLP Bucharest anunță schimbări importante la nivel de top management pentru filiala din România și grupul LLP. În acest sens, Robert Komartin (în prezent Managing Director) va prelua începând cu ianuarie 2009 poziția de Group Sales Director, devenind totodată membru al consiliului de administrație LLP Group. Poziția de Managing Director va fi preluată de Raluca Ioana Komartin (în prezent Operations Director în cadrul LLP Bucharest).

LLP Bucharest – schimbări la nivel de top management

Această schimbări sunt o consecință a rezultatelor financiare deosebite realizate de LLP Bucharest în ultimii ani. Pentru primele nouă luni ale acestui an, LLP Bucharest a avut o cifră de afaceri mai mare de 2 milioane de Euro, înregistrând o creștere de aproximativ 30% față de perioada similară a anului trecut.

“LLP Bucharest şi-a consolidat poziţia pe piaţa de soluţii ERP din România, printre clienţii săi regăsindu-se jucători importanţi pe piaţa autohtonă. Pentru soluţiile Infor FMS SunSystems, Microsoft Dynamics NAV şi AX nu cred că există o altă companie în România cu o echipă de consultanți cu experienţă de produs şi certificările necesare. Competenţele echipei de consultanţă sunt întregite de o puternică echipă de dezvoltare, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a răspunde la cerinţe particulare ale clienţilor.” a declarat Robert Komartin.

Pentru primele 9 luni ale acestui an, într-un clasament după cifra de afaceri, LLP Bucharest se află pe primul loc în clasamentul celor nouă filiale ale grupului. “Ritmul de creștere al LLP Bucharest a fost mult peste evoluțiile înregistrate de pieța autohtonă. LLP s-a impus ca cel mai important partener din România pentru soluțiile ERP Microsoft Dynamics. De asemenea, este primul partener pentru soluțiile Infor din România.” a precizat Raluca Ioana Komartin.

La încheierea anului fiscal Microsoft (sfârșitul lunii iunie 2008), LLP Bucharest a rămas cel mai mare partener Dynamics din Romania, la distanță de principalii săi competitori. Aceasta poziție se păstrează și chiar se consolidează la sfârșitul primului trimestru fiscal Microsoft (trimestrul trei calendaristic). De asemenea, LLP Bucharest rămâne Gold Certified Partner și membru Microsoft President Club (singurul partener român al Microsoft care a obținut această distincție).

În relația cu Infor, LLP este – datorită succesului implementarii si vanzarii solutiilor SunSystems – cel mai important partener al corporației americane din Romania, la mare distanță de partenerii de Infor ERP LN (anterior BAAN), LX, Aurora sau Infor PM (anterior MIS).

“LLP a început business-ul în România cu Infor FMS SunSystems, având peste 11 ani de când implementează această aplicație. Primul nostru client de SunSystems, folosește și astăzi acest sistem. Este un lucru notabil, ţinând cont de faptul că în general durata de viaţă a unui astfel de sistem ERP este aproximativ 5 ani.” a precizat Raluca Ioana Komartin.

Legat de noua poziție la nivel de grup, Robert Komartin a precizat: “Ocuparea poziției de Group Sales Director într-un moment dificil pe plan global este o provocare mare pentru mine. Discutăm de o firmă care vinde software și servicii de consultanță, acestea fiind în practică printre primele lucruri care sunt eliminate din bugetul companiilor în asemenea situații. Credem că reducerea costurilor și eficientizarea proceslor de business sunt elemente extrem de importante, într-un moment de criză devenind capitale pentru soarta firmei. Soluțiile ERP pot face diferența și pot crea un avantaj competitiv pentru companiile care le implementează.” a declarat Robert Komartin.

Despre LLP:

Grupul LLP furnizează servicii de consultanţă şi software companiilor locale şi internaţionale din Centrul şi Estul Europei şi dincolo de această regiune. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanţă şi management al proiectelor cu produse software internaţionale şi dezvoltarea de software pentru a furniza soluţii realiste şi la un preţ rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaţionale, financiare, analitice, de relaţie cu clienţii si de raportare ale organizaţiilor locale şi regionale. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si systems@work, cu echipe de consultanţă şi de dezvoltare în Cehia, Belgia, Luxemburg, Rusia, Ungaria, România, Bulgaria şi Croaţia.
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi: www.llpgroup.ro

Despre LLP Romania

LLP Bucharest
Str. Carol Knappe Nr. 57, Sect. 1, Bucuresti, Romania