Loading Objective

Definitie Loading Objective

Unul dintre cele trei scopuri posibile (impreuna cu obiectivul de loialitate si obiectivul de proces) a unei promovari a vanzarilor pentru consumatori cumparatorilor li se ofera stimulente pentru a cumpara o cantitate de produse mai mare decat ar fi achizitionat in mod normal. Vezi Loyalty Objective Trial Objective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Loading Objective? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Loading Objective.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Loading Objective. Definitiile termenilor despre Loading Objective cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Loading Objective, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Loading Objective.