Poze Local kombat

 • Bataie generala Romania - Bulgaria la Local Kombat

  Poza: Bataie generala Romania - Bulgaria la Local Kombat

 • Securitas la Piatra Neamt alaturi de luptatorii de Super Kombat

  Poza: Securitas la Piatra Neamt alaturi de luptatorii de Super Kombat

 • S-a lansat noul website al salonului de evenimente Chef’s Gallery din Bucuresti

  Poza: S-a lansat noul website al salonului de evenimente Chef’s Gallery din Bucuresti

 • Huse scaune restaurant – pentru un local modern, amenajat cu stil

  Poza: Huse scaune restaurant – pentru un local modern, amenajat cu stil

 • Conferință: proiectul „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local”

  Poza: Conferință: proiectul „Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local”

 • Metamorfozarea unei afaceri de familie intr-un local cu stil – Cofetaria TicTac

  Poza: Metamorfozarea unei afaceri de familie intr-un local cu stil – Cofetaria TicTac

 • Baneasa a ales Senior Software

  Poza: Baneasa a ales Senior Software pentru a beneficia de o solutie informatica integrata si mai bine adaptata mediului de afaceri local

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul local kombat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la local kombat. Pozele pe tema local kombat cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul local kombat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la local kombat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la local kombat.