Locatie

Definitie Locatie

1. Contract incheiat intre locatar si locator prin care primul inchiriaza un bun, pentru care locatarul se obliga sa plateasca o chirie pentru bunul luat in folosinta, conform pierderilor contractuale. 2. Taxa platita pentru un lucru luat in folosinta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Locatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Locatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Locatie. Definitiile termenilor despre Locatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Locatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Locatie.