Locuinta de interventie

Definitie Locuinta de interventie

Conform Legii locuintei 114/1996, o locuinta care este destinata cazarii personalului unitatilor economice sau bugetare, care, prin contractul de munca, indeplineste activitati sau functii ce necesita prezenta permanenta sau in caz de urgenta in cadrul unitatilor economice (art.2 lit.e).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Locuinta de interventie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Locuinta de interventie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Locuinta de interventie. Definitiile termenilor despre Locuinta de interventie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Locuinta de interventie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Locuinta de interventie.