Locuinta de protocol

Definitie Locuinta de protocol

Conform Legii locuintei 114/1996, o locuinta care destinata utilizarii de catre persoanele care sunt alese sau numite in unele functii ori demnitati publice, exclusiv pe durata exercitarii acestora (art.2 lit. g).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Locuinta de protocol? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Locuinta de protocol.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Locuinta de protocol. Definitiile termenilor despre Locuinta de protocol cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Locuinta de protocol, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Locuinta de protocol.