Locuinta de serviciu

Definitie Locuinta de serviciu

Conform Legii locuintei 114/1996, o locuinta care este destinata functionarilor publici, angajatilor unir institutii sau agenti economici, acordata in conditiile contractului de munca, potrivit prevederilor legale (art.2 lit. d).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Locuinta de serviciu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Locuinta de serviciu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Locuinta de serviciu. Definitiile termenilor despre Locuinta de serviciu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Locuinta de serviciu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Locuinta de serviciu.