Locuinta

Definitie Locuinta

Prin locuinta, Legea locuintei 114/1996 intelege o constructie alcatuita din una sau mai multe camere de locuit, cu dependinte, dotarile si utilitatile necesare, care satisface cerintele de locuit ale unei persoane sau familii (art.2 lit.a).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Locuinta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Locuinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Locuinta. Definitiile termenilor despre Locuinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Locuinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Locuinta.