Locus Regit Actum

Definitie Locus Regit Actum

Expresie din limba latina ce inseamna "Locul guverneaza actul". Principiu de drept conform caruia conditiile de forma ale unui act juridic sunt cele stabilite de legea in vigoare la locul si momentul perfectarii acelui act juridic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Locus Regit Actum? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Locus Regit Actum.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Locus Regit Actum. Definitiile termenilor despre Locus Regit Actum cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Locus Regit Actum, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Locus Regit Actum.