lofoten    

Comunicate de presa si evenimente pe tema lofoten

 • lofoten. Invitație la vernisajul expoziției de fotografie ”Luminile Nordului”

  lofoten

  Bucuresti - 15 April 2015

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa" vă invită joi, 16 aprilie 2015 începând cu ora 18.00, la vernisajul expoziției de fotografie " Luminile Nordului ", de Alex Conu. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: expozitie , fotografie , astronomie , muzeul antipa , luminile nordului , lofoten , insule

  Vezi toate comunicatele de presa despre lofoten

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul lofoten.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la lofoten. Informatiile despre lofoten cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lofoten, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la lofoten, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.