AQ S.A., prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, îşi schimbă numele şi devine LOGICODE S.A.

Cluj-Napoca - 27 februarie 2006

Comunicat tip General in Tehnologie

Odată cu schimbarea sediului fiscal în Cluj-Napoca, AQ S.A. trece printr-un process de rebranding şi devine LOGICODE S.A.. Noua identitate corespunde valorilor firmei, competenţei şi inteligenţei echipei LOGICODE şi stilului consultativ abordat în dezvoltarea soluţiilor. „Cei peste 12 ani de experienţă au condus la o abordare matură a relaţiilor cu clienţii. Astfel, soluţiile noastre nu sunt dezvoltate doar pentru rezolvarea unor cerinţe specifice... extindem dialogul, studiem sursa acestor cerinţe, le încadrăm şi le analizăm în asamblul activităţilor clientului şi căutăm soluţii de optimizare. Experienţa ne permite o abordare consultativă, având ca scop optimizarea afacerii clientului prin utilizarea tehnologiilor pe care le promovăm: tehnologia informaţiei, tehnologia codurilor de bare, tehnologiile de tipărire şi marcare industrială, tehnologiile de comunicaţie wireless şi mai nou, tehnologia RFID.” afirmă domnul Dorel DRAGOŞ, Directorul General LOGICODE S.A..

Presiunea creşterii continue a competitivitaţii într-o piaţă liberă, concurenţială fac ca relaţiile de parteneriat cu integratorii de tehnologii să devină esenţiale. Ele trebuie să confere, pe lângă soluţiile de succes, încredere şi siguranţă. Sunt valorile pe care s-a clădit LOGICODE S.A..

Poziţia de lider pe piaţa românească este susţinută de parteneriatele cu furnizorii de top din domeniu: Intermec Technologies, Markem, Datamax, Casio, Avery Dennison şi de portofoliul important de clienţi: British American Tabacco, Procter&Gamble, Michellin, Timken, Yazaki, Sews, Mondial, Raiffesen Bank, Selgros Cash&Carry, Profi Rom Food, Bricostore, Rompetrol, Nestle, Coca Cola HBC, Alka&Co., Dr.Oetker şi mulţi alţii.

Despre LOGICODE S.A.

LOGICODE S.A. oferă o gamă largă de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor, utilizând tehnologia codurilor de bare. Experienţa acumulată ne permite să rezolvăm cerinţele specifice fiecărui beneficiar, în cadrul unei game largi de aplicaţii, cum ar fi: etichetare cu/fără coduri de bare, marcare şi etichetare industrială (pe fluxuri de producţie), control acces şi prezenţă personal, urmărirea producţiei, gestiunea stocurilor, controlul calităţii, inventarierea mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, etc.
Liliana PETRACHE
Category Manager
informatii@logicode.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/logicode-s-a-/aq-s-a-prima-firma-romaneasca-specializata-in-tehnologia-codurilor-de-bare-isi-schimba-numele-si-devine-logicode-s-a-