RFID funcţionează în România

BUCURESTI - 31 octombrie 2006

Comunicat tip General in Tehnologie

Logicode S.A. a dotat laboratorul de testare şi dezvoltare RFID din cadrul GS1 Romania cu echipamente RFID Intermec într-o suită de trei aplicaţii.

Creat în acelaşi concept cu laboratorul GS1 Spania, laboratorul din Romania îşi propune să prezinte membrilor GS1 trei modele de aplicaţii RFID:

RFID Conveior – o aplicaţie care permite scanarea pe un conveior (bandă rulantă) a cutiilor colective etichetate RFID. Aplicaţia este folosită preponderent pentru urmărirea producţiei pe flux.

RFID Poarta de încărcare – este o aplicaţie care scanează componenţa unui palet/cărucior încărcat cu cutii etichetate RFID, la trecerea prin poarta de încărcare. Aplicaţia este dedicată în special depozitelor mari şi foarte mari.

RFID Maşina de înfoliere – este aplicaţia care permite scanarea automată a tuturor produselor etichetate RFID şi aflate într-un palet, în momentul înfolierii lui.

Tehnologia RFID permite ca numeroase procese logistice să fie automatizate şi să lucreze simultan oferind, de exemplu, o evidenţă clară a stocurilor în orice moment şi astfel, posibilitatea unei mai bune planificări a producţiei/distribuţiei în baza comenzilor corelate cu livrări corecte cantitativ.

Despre LOGICODE S.A.

Înfiinţată în martie 1993, Logicode S.A. este prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare.

LOGICODE S.A. oferă o gamă largă de soluţii de etichetare, marcare industriala şi culegere automată a datelor, utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID. Experienţa acumulată ne permite să rezolvăm cerinţele specifice fiecărui beneficiar, în cadrul unei game largi de aplicaţii, cum ar fi: etichetare cu/fără coduri de bare cu/fără RFID, marcare şi etichetare industrială (pe fluxuri de producţie), control acces şi prezenţa personal, urmărirea producţiei, gestiunea stocurilor, controlul calitătii, inventarierea mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, etc.

Logicode S.A. este partener Intermec Technologies din 1994. Din 2004 este Honours Business Partner şi Global Service Partner Intermec Technologies, iar in 2005 a fost certificata in implementarea de solutii RFID Intermec.

Florin STEFAN
Business Development
informatii@logicode.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/logicode-s-a-/rfid-functioneaza-in-romania